Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en hämnd slår alltid tillbaka, liksom storklockan i tornet. Vem har gått med pendlar..


generellgeneral; allmänt så där

 

försök använd mig du
det kommer att kosta

 

speciellt din egen ork
dina resultat och din sömn
känner du den slags kofta öm
kallad mantel

 

ensamhetens
mitt i smeten av realiteten
vem talade om tungor
utan form av norm för sinnen

 

talade minnen är allmän egendom
skrivna lika så

mina fjädrar är blå i urljus

 

försök använd mig du
det kommer att kosta ditt hus 7

arbetskraften
den du borde haft till egen
dom sen

 

att hänga krafterna i

 

tvi och åter tvi
ja så klart det inte är ni

 

när alla gör så
hakar varandra 

 

försakar det nära

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 118 gånger
Publicerad 2013-11-26 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri