Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik


Det bränner, jag skriker.
Ingen hör, alla ser.
Ingen vet, varför jag skriker.
Att jag skriker. När jag skriker.
Men det gör jag.
Skriker.
Öronbedövande, ångestfyllda
stumma skrik
som skär genom märg och ben.




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-26 17:49



Bookmark and Share


  Totimomo
Du lämnar mig förbryllad och vilse: vet du varför du skriker, eller trodde du att du är den enda som vet att du skriker..? Skriker ju mellan raderna. Kram på dig screamer
2013-12-04

  röd_asfalt
Åh. Tungt. Fick lite ont i magen. Kramas?
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel