Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se livet som en teater, ha kul och övervinn demonerna - som som i inre så ser det ut. Så som därute, så ser du dig själv. Kom kom.. så spelar vi Liv! (tillägnan vän av rang)


Du, det är dags nu; toltec vardag och livsgnista

 

jodå
hon har trätat klart nu
ni vet impulsen hos djuret
attack kort snabb dödande
jo

hon har trätat klart nu
hon hittade en chokladboll

gjord av en kärlek stor

 

tack

 

och minsann var det inte bara en fjärt från parketten
(kommer att sakna dig park-etta - min trädgård i slummen
annan betalt
annan haft kul med och så klart tacksamt fortsatt använd)

 

för det är dags nu
det är dags

 

att leva verklighet igen
som en dröm som en sömn för det bästa
för det finaste 
för det äkta

 

livet
byggt på egna träskstolpar
tryggt över Aligators käftar
snyggt snyggt

mitt i djungeln

 

*

 

Budskapet nådde en dag där dimmorna talade om förlorad kärlek
om hotfull framtid och om ett liv som tyglad blodskäft
(så jag saknade dig då; Hur mår du?)

"Kolla här vad jag hittat! Har du nåt att visa?" 
min egen bundsförvant i mänslig hud

 

vilken människa vilka budskap vilket centrum
(lik dig i så mycket)

 

och jag tog budksapet till mig
där och då
och chocken släppte

sömnen kom
äntligen

och djuren talade igen

 

*

 

Man ska liksom visa upp sig.... Gah! Är väl okey att slänga ut en bild, men kunskaper... ihhh! Liksom glida runt på andras bedömning. Bli en 'sån' som alla ska undra om..: "...och jahapp, var finns 'hålet' då... dyngan, fusket, missarna, och det som fäller trovärdigheten..var, var.." Japp. Så är det att bemästra Världen av Värdering. 
....som om man bryr sig.... Shoot!! Här ska minsann ställas till en scen! På med spotlightsen bara, se så.. har ni nu själva ordnat med en korrekt bakgrund? Jag kan gärna bistå med rekvisita också.. bara hojta!  
Inre Demoner, tack för att ni finns! Annars vore livet bra trist.. jaja, dags att ladda batterierna så man i alla fall kan bjuda på 'rätt' belysning ;D 
Trodde ni att ni själva skulle styra lilla lampan?? Hehe... let us play! Mina bundsförvanter Like It! 

 

*

 

och djuren talade om stäppvargar och ormar
om harar och om lodjur
om hundar korpar och kalkoner


grodors sjungande för regn

 

och träsket förvandlades till en tjärn
igen

 

*

 

kom svan och lom
så leker vi

 

livet

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-27 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri