Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handikapp/gåvor; bron

 

 

jag delade världen igår
emot alla odds
liksom valde att


kan du dela vattnet åt mig
emot alla odds

som du gör
kan du

dela vattnet åt mig
som du delade det som störde

 

vi har gåvor att använda
andra kallar det handikapp

 

vi har gåvor för livet givna

 

jag delade världen igår
och nu förstår jag inte hur

balansera på bron

 

kan du dela vattnet åt mig
emot alla odds

som du gör

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 61 gånger
Publicerad 2013-11-27 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri