Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad och vördnad för dig.

 

Jag knäböjer mig i tystnad.

I en väntan av att du ska höra mig, att du ska känna min värme,min längtan.

Du har min vördnad,min kärlek är för evigt din.

Jag knäböjer mig för dig.

Och låter min tystnad tala




Fri vers av Angel of love
Läst 392 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-11-27 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig.
2013-11-28

    ej medlem längre
vilken värme som strålar ur vackra din text
2013-11-27

  ULJO
Tjusigt
2013-11-27

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2013-11-27

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-11-27

    ej medlem längre
en alldeles mäktig! och vacker
text..
2013-11-27

    basen
Vackert formulerat! Applåd!
2013-11-27

  Fem hjärtan VIP
så varm och kärleksfull är din längtan..
2013-11-27

  Maria Sundelin VIP
Varmt och vackert.
Kramar
2013-11-27

  Lars Hedlin
Känslan av närvaro infinner sig starkt! Kram ;)
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love