Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i poesin döljer sig, men hur många läser som om det vore en blogg, dagbok eller memoar. Svaren bär man nog sjäv.. :)


asken; dagbokens korsdrag

 

jag skriver mest för dig för du gillar att läsa eller i alla fall att forska bland information per ord och kanske du till slut börjar förstå att det du läser är enbart dina egna tolkningar av vad du tror jag skriver om

 

kanske också det snart går upp för dig att du kanske inte alltid är du här
liksom jag kanske inte alltid är jag

eller vi är vi och dom dom eller mer rätt, de och dem men även det bestämmer ju du
eller jag eller vem som nu tolkar detta

 

sju stycken hujeda vill jag krama dig med
och sju stycken nu-fredag vill jag strama din vecka till

för ingen mer än jag kan förstå att det aldrig är måndag hela veckan

 

vad säger då att det inte kan vara fredag istället
hela veckan lång och även längre
som en långkalsong lång vecka

cirka åratal så där

och i sekunden av åtrådd upplevelse sen ska slöjorna dölja sanningen
din egen fördolda sanning;
att aldrig avslöja din egen sårbarhet i hungern att
vilja veta mer


villkorsspelets parter om svartvitslagen må skräna i sina kistor för frigörselse och vet du

 

 

bara du har nyckeln till din egen vampyrs låda och alla låsen svåra
om inte

så rådfråga pandora

 

*

 

så skriver hon så driver hon så fördriver hon sin egen fasa
nu kan bara läsaren förfasa sig och anse

 

det var nog inget dolt i de' - jag tål jag tål
hela hon

bara ett stort jäkla hål

 

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-11-27 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri