Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vattnet man ska sina i till slut. det är det man lämnar när man föds och bör återgå till? (en tanke på några av graviditeterna utlöste denna) En fortsättning på "Från Uruk till Nineve"- flod-sviterna..


fel vatten; dra sig tillbaka

 

 

vattnen omkring
jo jag vet och kan dofterna

för långt ifrån

 

hur det drar i skinn och svider i ögon
hur man lämnar liv kvar i varje fotspår satt
hur åtrån efter vatten mer är en hägringsvetskap än en längtan efter en möjlighet

 

hur vattnen omkring är för långt borta
och elefantens ögon lyser av visdom

hur man vet att man hamnat fel

så fel




Fri vers av Pot Pourri
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-27 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri