Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
myntessets fascination - utnyttja (det utsida visar kan insida ta in eller förvisa) Vändning. Vovven, och Pluto vill, gå ut nu... :)


Rikedom; singla slant eller vända mynt

 

ingen konst att förlora tron
bara att flytta på tilliten lite

 

liksom se hur den råkat hamna fel
precis som när man läst fel på en prislapp

 

vänt på siffrorna 
oj då okey

 

kan man tro så lätt
så varför ej låta bli för kan man bli glad av de
kan det inte bli fel

 

ingen konst att förlora tron
ej heller att ändra den

 

medvetet
när det behövs

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 185 gånger
Publicerad 2013-11-27 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri