Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kölvattenfrossa; mossa bara mossa. Loet lägger sig ner och spanar en fluga istället. Trist med stela vargar. Liksom självrättfärdigade i eitt eget berg - klippvarga, fast i sina egonormer. Gah!


oro; vara trodd som spion och betrodd som galjonsfigur

 

 

*

inte förstå allt
nej vem kräver

bara en bekräftelse på det som givits

skrivits har det visst men det är njutning för en skrivare som tystnad för en tigare

så är vi ett och ett igen
inte tre som drivet var rakt i tak

inte förstå allt
nej vem kräver

gräver sina gropar gör alla
jag gräver mina egna så gräver du dina

ibland är det bra med lina
ibland med offline

wine give me wine somebody
mina sinnen lugnar där hatten är av


eller kanske ödet bara ligger på lur
liksom kurar där i sin bur av tvinnande trådar

 

online och off
och en kofta för kylan

det är väl tur
att båda kan njuta sina liv eller hur


det är inte vad man ger när man hjärtan försöker beskjuta

det är hur

 

inte förstå allt
nej vem kräver

men det skulle vara skönt att få det givet så
så klart det ges massa skrivet

 

*

 

ur djupen sucken

 

hon drar inte längre efter luft
inte heller viljan att nå havet

att bjuda på sitt inre

vem längtar förstelning

 

ur djupen sucken

 

kraften behållen

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 144 gånger
Publicerad 2013-11-27 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri