Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sinnen för njutning dämpas genom demonernas ballast(?); en shaman skulle sagt; Watch out for your lovable 'follower'. (bundsförvanten) Min specielle skakade jag hand med för 7 år sen. Thx!


Kollibri (livsglädje);fly fly flyga fritt

 

 

det som faller faller tungt om man tror så
endast ballasten avgör
hur mycket man snor på sinnens värdighet

 

liksom man vet när sett är sett och hört hört
vem frågar efter känslan
när törsten tar ton genom smaken

 

baken är delad av en orsak

 

och doften av dolda domar stegrande
det som faller faller tungt om man tror så
endast ballasten avgör

 

som bundsförvantens försök att skrämma
avgörande syfte

 

fly fly eller flyg fritt kollibri
vem vill dö av en kram i karmamått

 

smått och gått är inte alltid nätt och sött
sa myran, och drog iväg med mångdubbla vikten

 

fly fly eller flyg fritt kollibri
vem vill dö av en kram

 

när näktar hägrar gratis

 

gratis är gott
gratis är gott
inget för en liten glädjetott

som vet att livet kostar

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 110 gånger
Publicerad 2013-11-27 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri