Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plågoandar

Blodröda tårar rinner från mina kinder
smärtan den tar aldrig slut
plågan av att känna sig lämnad är tusen gånger
värren än förut
tårarna rinner, vännerna försvinner.
när ska detta få ett slut?




Fri vers av Myzan
Läst 667 gånger
Publicerad 2006-03-13 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myzan
Myzan