Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vadsomhelst

Jag hör att du gråter, vädjar och ber
Det handlar om prio, sa du, du citerar mig med
Jag la in allt för många "Om" i en mening där du viskade "Kom"
Du är redan hon med stort H, efterlängtad, och jag ger dig allt jag har
Jag behöver inget särskilt svar, efter många års läxor står jag med två ben kvar Visar att ska du ha får det vara JAG annars får det va
Du förstår långsamt
Jag vill vara lyhörd, ha absolut gehör
Älskling, stäng inte din dörr
Jag har fumlat med nycklarna i mörkret
Du är min Bonnie, jag är din Clyde
Du är min partner in crime





Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip V
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-27 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V