Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt jag drömde

Jag ser ett sjukhus
med en läkare så vis
Han ser sjukdomens bevis
och skriver om den en notis

Han skickar den vidare
till försäkringskassans utredare
Som godkänner hans vetskap
för att underlätta den sjukes morgondag

Välfärden är tillbaks
cancern är åter igen ingen leksak
Reumatism erkänns som värk
ingen dör naken utan särk

Livet känns bättre
allting känns bättre
Vaknar med ett ryck
tillbaks i verklighetens tryck






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 21:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Senta här.
2013-11-28

    ej medlem längre
Ja, tänk om vi finge uppleva den dagen, det kan vi bara drömma om.
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP