Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många tänker att de hinner förbättra sig innan det är för sent i det här livet..och att det kanske inte hjälper någonting.. allt har sin gilla gång..ändå..?


att hinna i tid, eller inte, - det är frågan ( choka )


du hade tänkt att

kanske skärpa dig...bli schystare..

i framtiden;

det var små saker som hänt

som fick dig att

fundera på bättring..ej helt

genomföra, men

nästan komma dithän;

i ditt liv tog alltmer

slut, kom till sin ände

färdiglevt, förbi...

flyttade allt fokus till sig

till det som flytt,

skakat dig i grund, lämnat

dig tommare, och

mindre bestämd på

att du skulle kunna ändra

på ditt livs gång

genom att ändra dig

fundamentalt till

den goda människa som

alltid funnits där

under skör, hård yta, -

din krigarrustning

som du trodde gjorde dig

till vinnare i

alla strider...mot alla..

var största hot mot lyckan..?





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-28 01:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter i denna!
2013-11-28

  anathema VIP
Träffande och ett viktigt budskap. Bra skrivet.
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran