Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tolerans ( choka )



tolerans ser


genom mångas ögon


med klar blick, - och förstår,



ser förklaringar


till det kaotiska,


värmen i framtiden;



ser acceptans


förenas i kärlek.


ser ljust på liv, fullt med hopp.







Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-28 13:20



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skrivet
2013-12-02

    ej medlem längre
Stora ord och varm innebörd. Bra beskrivet om tolerans!
2013-11-28

  Ljusletaren
Absolut sant och dina ord faller i god jord/kram
2013-11-28

  Lars Hedlin
bra där ;)
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran