Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland blir det inte riktigt som man tänkt


Frisören

Håret
glanslöst, olivligt
grått tråkigt
eller hur låter på tvreklamen

Tar en dag när
tiden är på min sida
en tripp till frissören

funderar på en sån där
glansig, livlig och vågad
firisyr
Ja en sådan får det bli

Han börjar klippa
och jag slå upp en mode tidning
då jag fort som attan byter valet av frisyr
Ja, nu e jag nöjd en sådan vill jag ha

Han: Japp då var vi klara
Jag tittar upp från tidningen
ses mig i spegeln..
Allt jag får fram är
ja detta var inte precis
vad jag tänkt mig
men..


















Fan va snyggt det blev




Övriga genrer av yoyyo
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-03-13 18:12



Bookmark and Share


  osams
kom nyss hem från frisören... synd att inte denna dikt någonsin passar in på mina frisörbesök ^^
Fin var den i alla fall.
2006-05-27

  aftermath
vad fint du fick till det!
2006-05-27

  Bissen
Härlig text!
2006-05-09

  losy
hahaah
åååh
Johanna (L)
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo