Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapsband

även om du inte har några delar utav mig

så finns det delar som speglar sig i dig

en själslig dans som får oss vandra att och leva

med kärlekens vänskap utan någon reva


jag är din

du är min


så länge

solen vackert stiger

är vi alltid ärliga

och

aldrig mot varandra

tiger




Fri vers av Lone Wolf
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-28 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf