Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu - se - tacksamhet


Bortom



Då jag levde

log du mot
mig och

smekte varsamt
min puls


önskade

-

, där jag
levde

omfamnade
naturen min själ

viskade ny
förhoppning

genom var timma
vunnen, ruskade mig

skeptisk



Vakna!



- - - - - - - - -



Här,

i förlåtelsens
ljus

lever jag
och känner, värker


kärlek




Fri vers av Anders Granström
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-28 22:10



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vad vackert. Du har verkligen en kärleksfull hand med orden.
2013-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Sista biten gick rakt in..."i förlåtelsens ljus"...ljuvlig känsla...
2013-11-29

  Anders Granström
En återblick fylld av sorg och önskan - tankar från ett annat medvetande, en annan dimension. Så känner jag orden.

Tack för kommentarer och applåder, jag uppskattar det!
2013-11-29

  Sofhia Wirström
fina rader
som fångar läsaren

2013-11-29

    ej medlem längre
Insikt....klarhet....till nytt liv...i förlåtelse...som blir till kärlek
2013-11-29

  walborg
En levande varm puls andas här
2013-11-28

  Maria Sundelin VIP
Hoppfulla rader
2013-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström