Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Gården ekar tom,
En bortglömd nalle,
Viskar til mig om ett barn.
Desillusionen växer
Skapar vägar att förstå
Förstå istället för att inse
I hörnet står en liten cykel
Obetydlig för mig nu
En symbol för friheten då
Gården ekar tom men minnena finns kvar




Övriga genrer av vestis
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-28 23:34



Bookmark and Share


  wildah
Du skriver bra, man vill läsa mer!
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

vestis