Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:D glad är narren - lyckan gjort. Fortfarande kvar i nollan.


N O J A (uff och yeah..kolsyra? nopp vi lär oss utantill)

 

 

jäkelskap och a

 

NÅDAgör din omedvetna charm
herr sökare

 

 

sant är att det finns en dörr
även på en orm

 

som biter sig i rumpan

*

skumpan lär bara kolsyrasignertill

 

 

sitt eget unikum av smak
liksom ormen njuter av sin egen bak
tänk så livet kan svälja ens gissel

 

bara talet stämmer med andras tissel

så 

 

suck my suveränitet
det är ändå bara en som vet

 

jag

*

Rackarns jag måste skicka ett tack för instpirationen - In Spiritus mäktig!

 

[ Jag föredrar alltså Noll Kol---SYRA! Ngt missat dissat av Vär(l)den). Visst är jag låg som fan. japp. Med rätta. Med stolthet. Med Ingen Sjuklighet alls. Bara personlig reaktions-giltighet. ]

 

jäktigt blev det nu

 

 

präktigtjäktigt
hinna skriva per nedkommet shit!!

 

 

hell det barkar år barking hynda nu
skkynda skynda fynda

 

det är ju jul i 

 

butiken:

 

Gratis är gott 

 

gratis

 

 

är gott för de som inte vill ta eget 

ansvar
(enbart så är gången
sången av utnyttjande

mången vers
mindre refräng

 

men vi som drabbas kan

 

den utantill)

*

någon glömde i all hast och upprivet hopp om
att det finns en kärlek ändå

 

att skriva den prosa som var tänkt
tänk

 

är inte spontaniteten märklig ändå
så 

 

små små små
marginaler det är på det allsmäktiga för en nyans

 

av evigheten

 

ack

*

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Pot Pourri
Läst 113 gånger
Publicerad 2013-11-29 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri