Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu

 


alltså - här kommer ngn och ställer sig i konkret placering av det jag

)man,
och därför aviga pranteser ifall ni inte förståt just en sån visning, bara för att
det är viktigt för själva budskapet(

 

(okey återupprepar flödet; [alltså - här kommer ngn och ställer sig i konkret placering av det jag] eftersom det var en lång para-graf. Sorry väldeliga för det poetiska avbrttet)

 

 

KLARspråkat då okey jaja

 

ja shoot
(sorry igen jag är en kräftmerkurius - googla!!!) 

 

just upptäckt vara min egen fallucka som kvinna och risk för maktmissbruk....
Jag blir så ledsen för mitt jag har intuitionen klar som en film upspelad redan, och jag vill INTE se sånt kastat i mitt ansikte NU!

 

så är det

*återgår till innanför skalet för världen är 
definitivt inte för mig*

 

 

/sagt av en sjuårings insikt år 1967

jaa
det är min tid
nu

 

troddes det i Fyrtio Sex

 


år

 

Uppgivenhetenn
total
och vem kan övertyga en

 

vem

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-29 04:50



Bookmark and Share


  queenia
Svårt vankligt med stäver som lutar dit och hit!

Skickar värme, energi och stödstrumpor för denna dag och helg.
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri