Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kursivt endast för den som tar åt sig... ^^ (pågånde skrift för ev. redigering framledes... :p )


dasspartiklar; yrkesroller - livsärlighet

 

som från en mänsklig närvaro
i denna dimensions härvaro

 

fängslad
jo vi är

 

men oj oh Key
(nyckelfråga för en britt
nyutsprungen öbo
inte alls den fångade halvö-bo som ur urtiden nej

bara mig)

 

 

ur en Ö
ur kapat av Ande Ursprung

 

tidvågsmässigt jäkligt våt
jo
och drunknad
erkänns

 

jag tänker inte borra in en ny dasspappershållare i denna kakelvägg bara föra tt behaga mitt  eget egos behov av livs-standrad noway
(självskadare själsligt?
ja varför inte - all heder till psykiatrin!
med ett

 

hångarv á la:
Spegla dig, du k-a-n din psyko-gurus Ord ehh?)

 

 

det ögat ser är illusion
konkret talande åsikt

ur urdjupen behov-krävt
bara för att

det finns en baby-mognad i egot


och jag säger NEJ
du ego läre kunna tolerera att

jag snart ska flytta härifrån
alltså

ingen kakelborrning
nono
noway never

näverbäver heller
väver kanske Spider framtida hint här

en NY självisk

toarullshålare
jo så är det nog

 

*

 

something in my soul just cried

 

*

 

du är märkt
och kanske där fann en chans

 

bara du kunde 

 

let it be

 

som i fred liksom
låta det v  a  r  a

 


bara för att

det är inte mänsligt
ej heller suveränt giltigt
och inte ens

 

giltigt på denna fysiska tillvaros bekräftanden

nej

 

och bara därför
kan jag släppa dig

 

fru

*

 


Stjärnan lyser 

 

o
av
sett

 

*

 

Star

 

*

 

och om det är Du
eller annan

 

det återtså att

 

'Se'

 

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-29 05:23



Bookmark and Share


  queenia
text att försiktigt stava sig igenom, blötsnö bland fallande stjärnor, och tappade stäver...


2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri