Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
synapser.. ego-Reaktioner, kontakt-bekräftelser mellan s.k. HALVor. Alltså v-a-d.... är egentligen problemet? Är vi, eller ej, liksom *.l.e.k.e.r. liv fortsatt fascinerad* Ansvar; kolla Crow


Ego; åh...Kråka ja!.... Va, vad, okey oh?

 

 

dessa gränser

 

vi måste hålla en pre
respekt inför

dessa gränser

 

men det är livet eller

 

that's life

 

som svenskans fråggande
som engelskans konstaterande

 

alla
har vi våra förutfattade förstålser
om 

 

detta

 

liv

 

detta liv
för mig som person

 

är

exakt det du själv

 

tar reda på

 

*

 

åh liv

 

jag säger person(-riktat emot, till, och för dig som läser)
ligen

 

oh LIV
(fångat eller?)

och 

 

 

tar en koffeinboostad kopp
MUGG

 

till

 

bara för att

 

JAG VILL

(okey, fångar eller?)

 

 

annars går det bra med
selleri eller annat

 

högvärdigt inmundigande

 

bara det finns en tillstymmelse AV
KONTAKT)

 

connection

 

där
mellan orden

 

 

*

 

shoot


stjärnig värdighet som i ursåråkligt
stoft-värde

 

vem
äger stt ord som äkta
här

 

*grus stoff korn sand damm dimma skräp Samarkand*


*

 

hom gick sjäv
ensam

 

 

med skuggor av tillförsikt
och 

 

tillit till
sin egen svärtas

stöd

 

*

 

 

Starborn

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-29 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri