Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägrar ge upp





kraftigt tryck över mitt bröst

kraftiga vindar runt min kropp

löven faller som om jag vore höst

förlorar sakta min kraft och hopp

nej

nej

JAG

vägrar att ge upp för inom mig så är jag otroligt stark

inget tar något från mig utan fråga mig eller be om lov

jag står rotad fast som alla de vackra träden i en park

jag flyger iväg som en fjäril när någon vill fånga mig med en håv


ni där ute försök fånga mig nu om ni kan

såga och karva i mitt öppna slaviska hjärta

jag fortsätter ändå vara mig själv och att vara sann



med kärlek till er alla för jag är bara en vänlig liten varg med ett ensamt hjärta




Fri vers av Lone Wolf
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-29 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf