Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla nu



I ett stilla nu
lever jag

jag
som i vanliga fall rusar runt

I ett stilla nu
har jag kontroll över mina känslor
och i morgon har jag en plan över blomkrukor från balkonger

Stilla nu
nu

och i detsamma har oron mig fången

En människa får inte ha det för bra
en människa ska tuktas
en människa

människa
in i det sista




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-29 19:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. I de där härliga ögonblicken tänker jag ofta till sist: Hur länge kommer detta att vara? Detta är för bra för att vara sant. Snart kommer någon och stör.

Ögonblicken blir så dyrbara att jag nästan krampaktigt vill hålla fast vid dem.

Men det är just innan de där funderingarna infinner sig som jag är avslappnad.
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP