Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker?


Måste man mena nått?
måste man tycka nått?

Räcker det inte blott med att vara
och med ett stort hjärta
intaga världen

Räcker det inte att gräva där man står
och att så ett frö

på en evig
ö




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-29 19:27



Bookmark and Share


  walborg
Sådana stunder är sköna och behövs
2013-11-29

  Larz Gustafsson VIP
För mig är tyckandet oundvikligt. A way of life, som Zappa kanske skulle ha sagt.
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP