Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar natten.

Kom natten, sänk dig över mig, fånga mig i din famn.

Omslut mig som smekningar över min längtande kropp.

Rulla över min nakna kropp som ett svart täcke av siden.

Hör mina andetag, känn min värme. Här kan vi leva ut våra drömmar, här i mörkret där ingen ser.

Älskade mörker,älska med mig.




Fri vers av Angel of love
Läst 296 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-11-29 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mörkret kan vara vackert och sensuellt, fin beskrivning!
2013-12-03

  ULJO
Vackert om nattens mystik
2013-12-02

    ej medlem längre
med känslig hand.. mycket bra
2013-12-01

    basen
Älskade mörker, älska med mig.
Du har min beundran! //lång applåd!
2013-11-30

  Maria Sundelin VIP
Fint.
Tyvärr tycker jag inte om nätterna.
Kramar
2013-11-29

  Tess74
Fint
2013-11-29

  Fem hjärtan VIP
Vackert och hett..det är på natten det händer..;)
2013-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Så mycket längtan...
2013-11-29

    ej medlem längre
Fint. Men ljuset ett bra täcke.


Fin dikt av en vacker människa.
2013-11-29

    ej medlem längre
hetta och passion i natten - bravo..
2013-11-29

  Lars Hedlin
Helt enkelt underbart <3
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love