Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappan

Såg trappan stå
mitt i dagen

mitt i de jagandes
höga salar

och mindes orden
från bänkens vän:

den väntar dig
den viskar dig

ta kliven uppåt
på egna ben

tjugofyra steg
mot friheten


Gick trappan
i ekot från då

och såg
tågens tempel

i ljuset
från sjön




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-29 21:42



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Stämningsfull
2013-12-05

  Petter Wingren
Musikaliskt
2013-12-02

    ADI Nehlin
så berörande och vackert
2013-11-30

    ADI Nehlin
så berörande och vackert
2013-11-30

    ej medlem längre
alla de trappsteg vi passerar
utan att pröva deras avsikter

vissa slutar i en avsats
avsedd att bara blicka ut från

jag vet en sådan
2013-11-30

  Måna N. Berger
Du målar med ord, en tavla i guld, vitt och virvlande damm kring de resandes fötter!
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP