Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den finaste morgon


Fågelsång

det är någonting med fågelsång

en koltrast sjöng för mig imorse

det var mörkt ute men jag såg

silhuetten av den lilla varelse

som sjöng den ensammaste melodi

 

det är någonting med fågelsång

den öppnar dörren till mitt hjärta




Fri vers av Maiah VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-29 23:40



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fint
Ja vissa saker når in i våra hjärtan
2013-12-06

  Matilda Ida Anette
denna dikt
öppnade dörren även till mitt
2013-12-06

    ej medlem längre
Rofyllt vackert.
2013-12-05

  Rozsi.kovacs

Så kvittrande vackert
2013-11-30

  Lars Hedlin
JA håller med dig totalt..det öppnar dörrar ;)
2013-11-30

  Eliza-69
så fin
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP