Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoltrött


Med myror i benen kan han inte sitta still

För det ena benet och knä hoppar upp och ner

på honom hela tiden

hej vilt

Kan inte fokusera eller koncentrera sig på någonting

Så att sitta ner och lyssna på läraren är det sista

som han egentligen vill

Skulle helst av allting bara vilja gå

Bara ta sina skolböcker och säga Hej då!

Och vad sakta klockan går där varje minut

känns som en hel evighet

Och rastlösheten består..


Skoltrött eller en släng av AD/HD

är den stora frågan?

Han får gå och ta sig ett snack med sjuksystern

i skolan för en förfrågan…

Ken Cassel
30/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-30 12:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Myrkryp i benen är förfärligt jobbigt, jag har det så jag vet. Men det finns medicin för det, så det går bättre.
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel