Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En källa till evig kraft!

Att gå in i en skog
är som att gå in i en kyrka för mig
jag känner en så´n stillhet
en speciell sällhet
ett så´nt lugn där
och detta talar så gott till mig
och jag kan gå och vara vilande
mitt i allt i hopa
ändå fullt intagande
jag tror det är
atmosfären
som får mig så där
och sen när
jag lämnat skogen
då känns allt bara så rätt
och så lätt
för det som tyngde mig innan
sopades bort försvann
och jag känner mig
som en helt ny människa
nyluftad minsann





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-30 14:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-12-01

  Rise Little One
Att gå in i en skog är den bästa upplevelsen som finns.
2013-12-01

    ADI Nehlin
visst är det underbart..fint skaldat
2013-11-30

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt
Ja Skogen Vårt
Natur*Sköna*Underverk
Är det Bästa som Hänt
För Själ Hjärta Kropp
Ja som Den Rödaste*Blomster
Knopp***/Kram
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt