Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=Vf42IP__ipw fritt översatt och omarbetat i choka - form


blomsterspråk ( choka )



jasminer och rosor,

flätade i varandra -

låt oss plocka dem

på flodstranden

där sångfågeln hälsar oss!

åh, den sjunger: " kom!

här sover våren! "

så kallar den på oss




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-30 19:39



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vacker bild till vackra ord/ kram
2013-12-11

  ULJO
Briljant
2013-12-02

  Lars Hedlin
Fint skrivit!
2013-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet...det får mej att tänka på annat än det mörka utomhus...
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran