Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pånyttfödd


Jag vill ha dig nära, jag vill ha dig tätt intill.

Jag vill känna värmen stråla,
känna eldens heta lågor bränna mot min hud.

Jag vill känna blodet rusa,
känna dina svala läppar svalka min kropp.

Jag vill se himlen slå upp sina portar,
se ljuset från fallande änglar.

Jag vill se blixten slå ner i mitt bröst,
se åtrån i dina glittrande ögon.

Jag vill höra ljudet av kroppar som möts,
höra dina häftiga andetag i mörkret.

Jag vill höra vällustens jämmer eka i natten,
höra dig viska kärleksförklaringar med slutna ögon.

Jag vill känna våra hjärtan exploderar tillsammans,
känna din nakna kropp skälva i mina armar.

Jag vill drunkna i ett hav av sinnlig njutning.
Jag vill födas på nytt i din varma famn.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-30 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP