Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tofsprydds fräs


töjbar(?); knäfint nig och kutarunt

 

 

"Om jag påverar så negativt så vad tusan stannar du kvar i vår kontakt för = oförmåga att välja själv eller?" - .....beliveitornotbelieveitornotbelieveit...

*

dramaturgin detornerade sin dråpliga drift mitt i masken
inga mer sjöodjur

 

inga krusningar på ytan

 

muränan mönstrar åter grottväggar
med egna djup

 

ett där
ett vid sida

 

ett för publiken
delade riken

 

utopiendorfi

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-30 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri