Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Personligt? Ibland blir det så....


DALLAS

Jag ber
när jag ingen framtid ser
Om Guds beskydd
att slippa allt styggt

Jag är trött
på all jordslig gröt
Av skit
som luktar drit

Mina krafter sinar
ner i smutsiga hinkar
Där min livskraft sammanblandas
och omvandlas till en giftig gas

Det framkallar en invändig stress
och tvingar mig till en nödvändig press
För att rena den smutsiga luften
krävs en stark och tuff en

Men du måste förstå
att något står på
När inte ens doktorerna klarar av
att ge mitt testosteron krafterna tillbaks

Och idag låter du mig överfallas
placerar mig i verklighetens tv-Dallas
Kan du inte ha överseende
och dödförklara mig i denna tv-serie





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-30 22:53



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP

Man förväntar sig att människorna i ens omgivning
ska bete sig på förväntat sätt
Annars störs interaktionen.
Dallas är en bra exempell...
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP