Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=nk2otePDdzs


sommarvemod forever ( choka )


blivit besatt i

nära hat- kärlek;

" allt jag vill är du ",

och han är inte ledig;

och allt du vill är han,

ej din kärlek hemma -


hur tänker du

i fråga om karma,

som faller på dig?


bli bedragen själv,

försöka tro på lögner,

hållas bakom ljuset,

ej sann mening, på år,

se på teater

som liknar verklighet;

den andra uppe

högt i luften svävande,

alltid flygande

håller dig borta

från all sanning i sitt liv.


du får allt stanna hemma.





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-30 23:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med !
2013-12-01

  Ordregnspoeten
Bra! Det är en riktig känga till bekväma typer som inte orkar göra något åt det som de har hemma och tror de kan lösa det med diverse andra dörrar som de vill hålla öppna ifall det skulle gå riktigt illa medan de skiter i att göra något åt det.
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran