Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skidåking från hemmet. En plurr stoppar inte ett barn


cellominnen; över åkrarna

 

 

när lovikan blivit solist över viddernas vidd
hör hur stålhakad känga inte orkar knaka mer

dessa två tusen metrar
det var nog på vårvintern på väg just mellan jordmånens lutning och bergslyckan

 

i en å började någon förstå detta med orkestrars förmåga att bära

 

det är inte bara skaren
inte heller blötisar

 

och hur man stavar sig fram efter ljuden

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-01 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri