Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem behöver tid, när tid är blott konstruktion. Som om den stelbenta kan läka.... Bisarrt. Dött.


vara givet; som att verkligen njuta nuet

inte ens utkasten kan berätta det som hänt
allt blir illusioner ändå

 

är det kanske poetens oförmåga till sanning

 

just det som frivilligt släpps mellan känsla tanke och handens reaktion

för tid har gått
stelbent stapplande stegvis

kadomp kaklamp stamp och stelkramp för det äkta

borta i vinden
säkrat

*

det var bara i då-nuet
döden ögonblicklig

lindrigast så 

du vet jag har övat mig
många gånger

 

när man insett vikten av nu
liv och ta

 

till vara givet

just när
inte före

 

aldrig före




Fri vers av Pot Pourri
Läst 234 gånger
Publicerad 2013-12-01 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri