Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


122.DIN _ BLICK _ÄR _

_ SLÄCKT _ I_SAND_
GÅTFULL _ OCH _MOTSTÅNDSLÖS _
SOM_ ÖKNENS _ VIND _
ÄR _ NOSTALGISK __ SPRITT _ NAKEN _
LÄMNADE _ SPÅR _ I __MIG _
SOM _ S..J..U..K..D..O..M _

JAG _ F..A..L..L..E..R _ IN _
I _ EN FÅGELS _ GESTALT _
MED _STJÄRNBILD _ SOM _ VANDRAR !






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-01 09:49



Bookmark and Share


  aol
bara så dramatiskt vackert skaldat,
2013-12-02

  Ulf D VIP
Dramatisk!
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP