Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem önskar inte - men är det verklig strävan öht att veta. Faller då inte själva kärnan av mystik?


förstådd; oljud

 

hur jag önskar
ej

 

bli förstådd

 

vet att jag sårar
råkar
som vilken kråkflock som helst

 

bråkar för att bli förstådd

 

men önskan
bara en port

 

en landgångs vision av nedhasande kedjors rassel




Fri vers av Pot Pourri
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-01 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men jösses,,
läst flera gånger nu,
kärnan av mystik ekar vida här..
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri