Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På en doft när.. Som om inga regler gäller. Det handlar här om tillit.


lyfta; gå steg för steg

 

 

så när vi slits mellan floderna
marken skälver

vi söker vatten därhelst elefanter vandrat
många eoner för sent

hur känner vi minnen

*

och här frågar jag dig min vän
vill du söka med mig

 

djupen i varje spår
så som sagorna berättat

 

så som vägen är lagd

 

*

 

liten i bly
bär doft av då 

dina minnen kapslade

förstå min försiktighet
förstå min fråga

när vandrade du sist 
med trygg framförhållning 

varje steg om än
i nöd

i panik

i fullt spontant agerande 
stolt

när

*

ingens öra fläktar så sin visshets visdom
som Hennes

så lämnar jag dig
i fred

 

varje steg respekterat

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-01 11:25



Bookmark and Share


  cilax VIP
Prissma säger det så bra, medhåll
2013-12-01

    ej medlem längre
Jag tror mig förstå med hela hjärtat involverat, varje millimeter, varje utandning av din sköna poesi.. Du har ett fantastiskt, eget o autentiskt uttryck som förtrollar o talar med helt egen ingång till varat...
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri