Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
belysa


nollVärde

 

det finns en styrka i att gå klar
som ett stoff

 

när det erbjuds om än hur
om än som sig själv naket
eller påklätt i en social mask

 

kan inget gå fel
frågan är ändå 

 

klar
rak och precis

för det som ska gå rätt
måste gå rätt


emot ljuset

 

så sållar man mörkrets makt
som 

 

ej är

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-01 11:47



Bookmark and Share


  cilax VIP
en annorlunda dikt från din penna den här gången, och sparsam överskrift dessutom. Jag gillar den
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri