Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
less... (Lexikonstolpars nörderi mellan ett liv i pärmar. Gjort, och aldrig mer för hur mkt är det värt i en upplivning.. Hur mkt.)


Orden; tomma tills

 

de får sin innebörd

 

lexikonets stolpar av strikthet
sin egen svulst tillkortakommande

därhelst en känsla fyller stopet till brädden

 

smaksinnet avgör
även själsliga nyanser

 

vem frågar om rusning
när det endast räknas prox-entrade kalorier

 

och andra mätbarheter

 

kom fakta mig bara
fakta mig till en giltig passion

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-01 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri