Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SURA ÄPPLET




Ibland har du inget annat val än att bita i det där äpplet som är surt
För att överleva

När inget annat finns att få
Som
Är

Matnyttigt




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-01 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst, men jag ser alltid till att protestera och hämnas.
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP