Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer inte undan



Tankar flockas
och stressen sätter sig i magen

det går inte ens att hitta den där kragen

I morgon har du nya vägar att vandra
med skräp längs vägkanten

Du kommer inte undan

man kommer aldrig undan
verkligheten

men dina drömmar kan ändå leda dig rätt
trots sina osynliga
obetydliga

svar




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-01 22:46



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
i poesins gränsmarker
2013-12-16

  walborg
Fin text om att leva i flera verkligheter
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP