Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döm inte med ögat

En tår
ett sår
Tillsammans går
som två
Blod Utanpå
eller värdelös invändig depå

Spelar ingen roll
för troll
Eller människa
när det inte är som det ska
Ballar man ut
hårt och resolut




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-02 01:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgligt....elakheter river sår i själen.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP