Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och sin orm trogen mot polen, åter igen. Det var tre år sen sist. Javisst, en ning av war i luften pingping, singalong i cybern... ;) [Älska Sagor] Det flyger en gam här ovan...


War(n/m)ing- - så dags att göra reklam

 

nyfikenheten sprider sig och tystnaden lägger sig som en tovad unken ullfilt över cirkustältets oarmerade tak

 

därhelst rödnäsan tiggt om applåder för sina frivolter och sorgers täcke
illusionernas mästare har gjort bort sig

 

vid entrén en vilsen svartvingad
pickande på en boll lika kul som äggen

 

syskonen som ramlade ur

 

förstår inte snoddarna
förstår inte en hojtande mitt i en ring

 

varför offra ljus på en sån
när solen står högt

 

i kväll sjunger mormor i norr tillsammans med ormen
och formen given om än lite 'grinad' och gråten för

 

det är så man får ont när man gör
ont

i en krigsmundering skapt för lek

 

hälsa högt ja dundra dina dån nu dundra
alltid bra med hälsa:
och notan ligger på två tusen ett hundra

 

/Snake/Raven/Swan/Frog och en tundra tinad

(nu blir det riktigt kartotek)

*

hur många har då lekt

burken är lös med en Hedenhös

 

hur många har smekt en konservburkskant
öppnad med stämjärn och granit

 

se er över axeln nästa gång det doftar
mera pengar än skit

 

*

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av Pot Pourri
Läst 141 gånger
Publicerad 2013-12-02 03:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Roligt att du diktar om mig. Jag tigger väl inte applåder. Gör bara vad du borde gjort då du läste mig och följde mig. ska genast sluta läsa dig om det är så du känner, psykfall.
2013-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri