Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barndomen 1960-ca -67; burken är lös invid en väg där vi tyst talade om tillåtelse.. för att. Få tak över huvudet är viktigt. [Vila nu igen, så kram min Vän Herr 'Döven']


Vila i Frid; jag är ledsen min vän

 

du var en sann konstnär i liv
utan hörbart språk talade du sagor där du gick
lyssnade du utan örons upptag på varje gest 

 

där vi just lekt 
kanske med en burk du skar dig på sen
när du värmde dina bönor i den gamla byggningen


vem visste då du var konstnär

på ett vis mycket vis där du gick vår väg ner
alltid ensam så nu herr Döven min vän

vi ses ju mer 
vi har ju våra pakter från Hälsingland

 

förlåt för omgivningen och vila nu åter
vi syns ju du igen och vi går te' vänligare trakter

till mjukare land

ner på gammelgårn's berså 
bara vi två Herr Döven

 

bara vi två

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-02 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri