Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vet du.

Kylan väller in
mitt hår har vuxit för långt
och medan han håller om mig
förbrilt försöker uppehålla min falnande värme
är det bara dig jag ser
dig jag hör
med dig jag dör
lämna mig nu redan
så som vi verkligen lämnade varandra
gå ifrån
så som jag gick ut ur din lägenhet
stängde dörren

lögn

vi lämnade det aldrig där
än under denna gångna sommar
då han arbetade svettig under solen
i en annan del av detta land
omedveten om min ljuva existens
kysste jag dig i svaga stunder
i försök att hitta en känsla
jag tappat någonstans
mellan piller dröm och uppblåsta ord

hänsynslöst slet jag upp oss på bordet igen
som det egoistiska vrak jag var
för att veta var jag är
behövde jag veta var du fanns

och dessa tafatta försök till kontakt
från varsitt håll
i fel tid
under armarna av andra
leende intet om oss vetande människor

jag låter tid gå
jag låter honom leva så

jag ser en svart fläck som stör i ögonvrån
och jag tror att det är du
och det värker det värker det värker
och du vet att jag förblöder
och jag vet att du tystnat igen

jag lär mig att älska honom nu
och det vet du.












Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-02 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam