Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester

Jag kan inte sova
för det är så många smulor i min säng
de känns mot benen och sticker
mot mina skuldror.

Rester från allt jag känt,
stolthet och flyktinstinkt,
alla tårar som bränt.

Det enda stället där de får känna kinder
och inte svarta ögonlock.

Under täcket
har jag samlat mitt
stoff.




Fri vers av skuggömma
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-12 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggömma
skuggömma